Rászorulók támogatása

Győr Arrabona LC decemberi adománygyűjtésükből a vakok és gyengénlátók megyei egyesületét, a Szt. Cirill és Method Alapítványt, valamint a Radó Tibor Gyógypedagógiai Iskolát tudta támogatni étkezési utalvánnyal és pénzadománnyal, összesen 420 ezer Ft összegben.

A rehabilitációs központot működtető és látássérültek speciális oktatását végző Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron megyei Egyesületével és a Radó Tibor Gyógypedagógiai Iskolával tartós kapcsolatot ápol a klub. Előbbi egyesületet ezúttal 220 ezr Ft étkezési utalvánnyal, az iskolát - annak alpítványán keresztül - 100 ezer Ft pénzadománnyal támogatta a Győr Arrabona LC. A Gyermekek és családok Átmeneti Otthonát üzemeltető győri Szt. Cirill és Method Alapítvány ellátásához 100 ezer Ft adománnyal járult hozzá a klub.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba