A Győr Arrabona Lions Club is támogatja az ukrajnai menekülteket

A Győr Arrabona Lions Club az orosz-ukrán háború kitörése után közvetlenül megkezdte az adományok gyűjtését a menekültek megsegítésére. Az adományok és segítség részleteiről olvashatunk az alábbiakban.

  1. A szövetségi felhíváshoz a klubtagok saját adományaikkal hozzájárulva 200.000 Ft összegű támogatást küldtek a határon közreműködő Első Nyíregyházi LC-nek, ehhez Tagai István klubtag 50.000 Ft-tal járult hozzá.
  2. A klub nevében – a sürgős felhívásra – szintén Tagai István 10 db ágyat+matracot ajánlott fel, Istráb Sándor klubtárs további 2 db ágyat küldött, melyeknek a határra szállításához Slezák Antal klubtag bocsátotta rendelkezésre vállalkozása keretében a teherautót.
  3. Az egyik Győrben berendezett táborban (Olimpiai Sportparkban) Győriné Fodróczy Annamária, jelenlegi elnök az első héten összegyűjtött ruhák szortírozásában vett részt márc. 5-én.

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba