Hírek, aktualitások: Események

Mindszentpusztai Autista Lakóotthon támogatása 2020. május 04. 15:00 Mindszentpusztai Autista Lakóotthon támogatása

A vírusjárvány miatt a Mindszentpusztai Autista Lakóotthon is nehéz helyzetbe került, a járvánnyal összefüggő kiadások, valamint a bevételi lehetőségek csökkenése miatt. Győriné Fodróczy Annamária a Győr-Arrabona LC tagja a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány képviselőjét, Zakár Andrásné Erikát kereste meg, hogy miben tudnának segíteni az alapítványnak a lionok.

bővebben arrow_forward
Egészség-nap Győrben 2020. április 25. 09:00 Egészség-nap Győrben

A Győr Arrabona LC 2020. április 25-én rendezi meg hagyományos Egészség-napját a győri Újvárosi Művelődési Házban. Ennek keretében szemszűrés és diabetes szűrés mellett vérnyomás-ellenőrzést, bőrgyógyászati szűrést, diétás szaktanácsadást tartanak, szemész orvos, és háziorvosok végzik a szűrést és segítenek a mért eredmények értékelésében.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba