Mindszentpusztai Autista Lakóotthon támogatása

A vírusjárvány miatt a Mindszentpusztai Autista Lakóotthon is nehéz helyzetbe került, a járvánnyal összefüggő kiadások, valamint a bevételi lehetőségek csökkenése miatt. Győriné Fodróczy Annamária a Győr-Arrabona LC tagja a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány képviselőjét, Zakár Andrásné Erikát kereste meg, hogy miben tudnának segíteni az alapítványnak a lionok.

A képviselő beszámolt arról, hogy a háziorvos által az Autista Otthon számára előírt védőfelszereléseket megvették, ill. két szobát kialakítottak (festés, fertőtlenítés) karantén szobának. Ezzel jelenleg minimumra csökkent a rendelkezésre álló pénzük. Bevételük a járvány előtt a saját készítésű kézműves termékekből volt, de most nincs hol értékesíteni ezeket, így ez a forrás elapadt. Az ott dolgozók jelenleg 50%-os fizetést kapnak. A Győr Arrabona Lions Club 100.000,- Ft-tal támogatta az otthon működését.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba