Koronavírus járvány: védőszemüveg adományozás a szeretetotthon személyzetének

A Győr Arrabona Lions Club tagjai a vírusjárvány idején is megtalálják a módját a segítségnyújtásnak. Az „Insula Lutherana”-nak, a győri evangélikusok ősi központjának részeként működő Evangélikus Szeretetház igazgatójával, dr. Szilvásiné Peregi Eszterrel Istráb Sándor klubtag vette fel a kapcsolatot, megérdeklődte, mire lenne a leginkább szüksége az otthonnak.

Az intézmény vezetője elmondta, hogy a mintegy 100 főt ellátó otthon dolgozóinak nagy szüksége lenne védőszemüvegekre. A személyzet egészségének megóvása érdekében 25 db Visilux védőszemüveget adományozott a klub (értéke: 11.500 Ft), melynek pénzügyi háttérét Istráb Sándor cége biztosította. A védőszemüvegeknek az a nagy előnye, hogy dioptrikus szemüvegekkel is tudják használni az intézményben dolgozók.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba